file:///C:/Users/90530/Downloads/google3748ff7ffb926725.html Profesyonel Koçlara Duyurum var
top of page

Profesyonel Koçlara Duyurum var


Merhaba değerli dostlar;



Koçluk yolculuğunda paylaşımlarımızı arttırma kararımız var, ben ve benim gibi bir çok koç, fayda sağlamak, katkı sunmak, değerlerini yaşamak adına bu harika mesleği yaparken, aynı zamanda koçluk mesleğinin içini daha çok doldurmak, sektörde önemli işler yapan koçların, farkındalık oluşturması ve farklılık yaratması adına bir çok projede yer alıyoruz. Bu projelerden biride #farkyaratankoçluk # projesi.

16 kasımda 2. dönemi başlayan bu harika ödüllü yarışmaya , projeye katkı sunmak için profesyonel tüm koçları dahil olmaya davet ediyorum.

Bu bir gelişim yolculuğu, yolda birlikte yürüyoruz, birbirimizden, danışan (müşterilerimiz) dahil besleniyoruz.


Koçluk almanın önemi ve değeri gün geçtikçe daha çok artıyor. Özellikle anı, şimdi ve burada yapabileceklerinizi, potansiyelinizi keşfetmenizi sağlayan, profesyonel ve deneyimli koçlarla yol almanızı tavsiye ediyorum.


An'da kalmak, farkındalığınızı tamda buraya getirerek, şimdi ve geleceğe daha hızlı yol almanızı sağlayacak, içsel potansiyelinizin gücünü, anlamanıza yol açacak, bir kaç koçluk sorusu sorarak bugüne notlarımı bırakacağım. Hazır mısınız? 😉

✔️Zamanınızı değerlendirirken, ne kadarını anı yaşayarak, şimdide kullanıyorsunuz?

✔️ Her hangi bir iş yaparken, konsantre olma seviyenizi değerlendirecek olsanız, ne sıklıkta tam konsantre oluyorsunuz?

✔️ Gelecek için ne sıklıkla hayal kuruyorsunuz?

✔️ Gelecekte sizi nelerin beklediğini ne ölçüde düşünüyorsunuz?

✔️ Gelecek için ne ölçüde endişeleniyorsunuz?

✔️ Günlük yaşamınızda ki enerji düzeyiniz nedir?

✔️ Enerji düzeyinizi arttırmaya ihtiyacınız var mı?

✔️ Günlük yaşantınızda hangi konu, diğerlerinden daha çok heyecanlandırıyor?


Bu sorulara vereceğiniz cevapları lütfen not edin, değerlendirmenizi yaparken, geçmiş ve gelecekte, şimdiki zamanda ne sıklıkla kaldığınıza bakın.

Bir yuvarlak çizerek % hesabı ile %100 üzerinden değerlendirme yapabilirsiniz. Şunu unutmayın ki; Geçmişi değiştiremezsiniz, gelecek için endişelenerek, an'da varolan güzellikleri kaçırarak, geçmişte kalmaya devam edersiniz. Şu an'da kalmak, bu an'ında geçmiş olacağını düşünürseniz, geçmişi değiştirebileceğiniz anlamına gelir. Bunu da farkındalıklar elde ederek, şimdi ki anın içinde gerçekleştirebilirsiniz.

36 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page